EBEC

European BEST Engineering Competition

Home Evenimente EBEC

Competițiile ne motivează să fim mai buni. Competițile ne motivează să ne depășim limitele. Competițiile ne ajută să descoperim resurse noi. Competițiile ne ajută sa dobândim competențe noi. Competițiile ne învață despre spiritul de echipă. Ești gata să le arăți tuturor de ce ești în stare?

BEST propune un nou tip de competiție inginerească: European BEST Engineering Competition. Impărțită pe două domenii - Team Design și Case Study - participanții au ocazia de a interacționa cu reprezentatii companiilor organizatoare în cadrul probelor, de a-și demonstra spiritul competitiv și de a ieși câștigători.

 • Team Design

  Studenții participă în echipe de câte 4 pentru a găsi rezolvarea unor probleme tehnice folosindu-și creativitatea, gandirea strategica și îndemânarea. Probe precum proiectarea unei mașini autopropulsate pentru transportul unei persoane, construirea unei încuietori inteligente sau crearea unei reviste virtuale pentru tableta oferă posibilitatea studenților de a-și pune în aplicare abilititățile inginerești.

 • Case Study

  Studenții în echipe de câte 4 caută soluții la probleme reale sau ipotetice exersându-și spiritul analitic, inovativitatea, cunoștiințele de marketing si management și abilitățile de prezentare. Printre exemplele de probe anterioare putem enumăra: conceperea unui plan de acțiune pentru a înlocui energia convențională sau pregătirea unui plan de acțiune pentru crearea diviziei de vânzări online al unei companii IT .

 • Conquer Europe!

  Echipele câștigătoare vor merge mai departe la faza regională (EBEC Romania & Moldova), de unde vor avea șansa să se califice pentru faza finală a competiției, ce se tine anual in una din cele 33 de țări in care BEST este prezent.
  Pe locuri, fiți gata, start!


BRDSchneider ElectricStefaniniUbisoftAccenture