Cursuri BEST

Home Evenimente BEST Courses

Pentru a vă înscrie la un curs, trebuie să urmați următorii pași:

Cursurile BEST reprezinta o oportunitate extraordinara pentru studentii de la universitatile de profil tehnic din Europa. Ele ofera participantilor ocazia sa invete lucruri noi si interesante intr-o maniera diferita de cea traditionala. Studentii acceptati la un astfel de curs vor avea ocazia sa imbine utilul cu placutul participand la activitati academice pe baza subiectului cursului ales, dar vor avea si ocazia sa viziteze orasul gazda al evenimentului alaturi de o multime de oameni ce provin din toate colturile Europei!

In functie de tematica pe care cursul o are, activitatile academice pot include ore de curs, vizite de companie, training-uri, studii de caz etc, iar la final, cunostintele dobandite pe parcursul evenimentului vor fi atestate printr-o diploma de participare.

Cursurile BEST sunt organizate in fiecare anotimp de catre grupurile locale BEST. La un astfel de curs pot aplica doar studentii de la universitati tehnice europene in care exista un grup local BEST.

In urma incheierii procesului de aplicare, la fiecare curs vor fi selectati in functie de aplicatii un numar de 20-25 de studenti care vor avea sansa sa petreaca 10-14 zile de neuitat in care vor lua parte la un numar de 30-40 de ore de activitati academice, vor vizita orasul gazda, vor participa la activitati sociale organizate special pentru ei si vor cunoaste alti tineri viitori ingineri cu care impart aceleasi interese.

Pentru BEST Bucuresti organizarea cursurilor de vara este o traditie. Daruirea membrilor si lucrul în echipa fac din fiecare eveniment un real succes.

BEST București a organizat în perioada 27 Iunie - 7 Iulie 2015, cea de-a 27-a ediție a cursului internațional de vară, dedicat studenților din 33 de ţări europene. Anul acesta s-au reunit în București 24 de studenți din: Rusia, Portugalia, Belgia, Spania, Germania, Turcia, Suedia, Norvegia, Bulgaria, Letonia, Croatia, Danemarca, Lituania si Franta. Cursul „KART your way to Bucharest” și-a propus ca pe parcursul celor 11 zile să îi introducă pe studenți în lumea fascinantă a karturilor. Prin activități precum cursuri, seminarii, practica si vizita la companie studenții și-au aprofundat cunoștintele în materie de construire și design al kartului, iar la final a avut loc o inspecție amănunțită a produsului final și o testare a kartului.

Galerie Summer Course


BRDSchneider ElectricStefaniniUbisoftAccenture