BEST

News

 

Out of the Box - a project by BEST Bucharest
 
BEST Bucureşti lansează o nouă provocare studenţilor: aceea de a avea curajul de a ieşi din sfera monotoniei activităţilor cotidiene şi de a încerca ceva nou. Poate fi  vorba despre un training cu un topic de actualitate,  o conferinţă despre noile trenduri în tehnologie, o prezentare a vieţii de angajat, sau pur şi simplu o activitate distractivă şi educaţională care te face să te ridici de pe scaun şi să investeşti câteva clipe în dezvoltarea ta personală.
Noi ne propunem ca prin proiectul anual "Out of the Box" să îmbogăţim experienţă studenţească şi să oferim informaţii de calitate, care vin să completeze cunoştinţele acumulate pe băncile facultăţii.
Pe scurt, evenimente organizate de STUDENŢI pentru STUDENŢI.
 
UBISOFT ->  Unlock the next level of your career!  
 
Vrei o carieră în Gaming? Vrei să trăieşti o experienţă internaţională? Vrei să lucrezi într-o companie de renume ca Ubisoft? Dacă eşti în anul 4 sau la Master, vino la prezentarea programului “Graduate” de la Ubisoft din Rectorat, marţi la ora 19:00 şi fii primul care aplică pentru ceea ce pare a fi o oportunitate care îți va schimba viața.
 
 
 
 
                          Accenture -> Game, Set, Hired!                     
 
Te-ai săturat să cauţi modelul perfect de CV? Îţi este groază numai când auzi cuvântul “Interviu” şi totuşi abia aştepţi să îţi începi carieră? 
Vino să afli secretele din spatele cortinei ale procesului de recrutare, direct de la responsabilele de Resurse Umane de la compania multinaţională Accenture? Înscrie-te pentru cele mai utile două ore din viaţă ta, în care vei afla răspunsul la toate întrebările care te frământă şi vei pleca ca un “guru” în arta de a-ţi scrie CV-ul !
 
 
If you want to receive our latest updates on events, subscribe to the newsletter using the form below.