BEST

News

 

 
 

      Eşti student la Universitatea Politehnica București?

    BEST Bucharest îţi oferă şansa să îţi conturezi viaţa de student, călătorind în Europa şi cunoscând oameni de culturi şi mentalităţi diferite. Călătoreşti ca să ajungi la tine însăţi, ca să te descoperi.

     Cursurile BEST te ajută să te dezvolţi atât pe plan profesional cât şi pe partea de soft skills. Acum cât eşti tânăr şi plin de energie poţi călători cât mai mult. 

    Vrei să afli în ce țări poți călători, ce pași trebuie să urmezi ca să fii ales, dar și povești suculente de la alți participanți?

    Vino Joi, 19.03, ora 18:00 în sala AN028! 

  

Ce trebuie să faci ca să fii ales? E simplu, trebuie să scrii o scrisoare de motivaţie în care să precizezi motivul pentru care vrei să te înscrii la acel curs, însă trebuie să iei în considerare că și noi suntem studenți, ca și tine. De-a lungul studenţiei ai posibilitatea de a participa la trei cursuri BEST, iar în momentul în care ai fost acceptat, va trebui să plăteşti 33% din valoarea cursului.

Temele cursurilor de vară sunt diferite şi interesante. Poţi învăţa lucruri noi, lucruri care îţi plac şi care te pasionează. Participând la aceste cursuri ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul şi să rămâi cu amintiri de neuitat.

Ești o persoană sociabilă și îți place să îți faci prieteni noi? Îți place să acumulezi cât mai multe experiențe? Dacă răspunsul tău este DA, și deja ai găsit un curs ce ţi se potriveşte nu mai sta pe gânduri, ÎNSCRIE-TE!

Ai timp până în data de 22 martie 2015 şi nu uita că lumea este o carte iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină!

 

 
           
Pentru alte întrebări sau probleme tehnice, puteți să contactați coordonatorul Stefan Anghelescu: stef.anghelescu@gmail.com  - 0729450573 !

 

 
If you want to receive our latest updates on events, subscribe to the newsletter using the form below.