Sunteți aici:BEST

Speakeri inspirationali la o noua editie BuzzCamp

Compania Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista speakerilor care vor sustine conferintele din cadrul evenimentului organizat in Bucuresti.

In perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere  cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.

Citește mai departe:Speakeri inspirationali la o noua editie BuzzCamp

Workshopuri gratuite despre antreprenoriat social în cadrul Social Impact Award

Impact Hub București și Fundația ERSTE au lansat ediția din 2014 a Social Impact Award, competiția de antreprenoriat social pentru studenții din România. Concursul încurajează tinerii să dezvolte proiecte care, pe lângă obținerea unui profit, au impact pozitiv în societate. Inițiativa se desfășoară anul acesta în 8 țări europene, Austria, Cehia, Croația, Elveția, Grecia, România, Rusia și Slovacia iar partenerul principal este Fundația ERSTE.

Citește mai departe:Workshopuri gratuite despre antreprenoriat social în cadrul Social Impact Award

BEST Engineering Marathon is coming soon!

I’m an engineer. What’s your superpower?” Acesta reprezintă  motto-ul din anul 2014 al BEST  Engineering Marathon, aflat deja la cea de-a patra ediție. O astfel de analogie între ingineri și supereroi nu va mai părea atât de surprinzătoare, dacă luăm în considerare amalgamul de abilității și cunoștințe care le vor fi testate participanților în cadrul competiției: creativitatea, originalitatea, spiritul de echipă și capacitatea de a aplica noțiunile teoretice acumulate de-a lungul facultății pe probleme reale!  

Pagina 1 din 8

Go to top